Wij zorgen voor een passende en veilige installatie

Bezoek de showroom
pelletkachel installeren

Met de aanschaf van je nieuwe hout- of pelletkachel ben je nog niet klaar. Wij denken met je mee over een goede plek in je kamer en een veilige installatie. En onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat je nieuwe pelletkachel volledig geïnstalleerd in jouw kamer komt te staan. Dat is een zorg minder.

Adviseren

Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en adviseren je over een passende installatie van je nieuwe hout- of pelletkachel: wat is een passende plek, hoe doen we het met de rookafvoer? Een pelletkachel installeren gaat elke keer anders en wij hebben daar reeds jaren ervaring mee.

Ontwerpen

We ontwerpen een oplossing die past in jouw huis. Wij zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de techniek en kennen alle (on)mogelijkheden. Je krijgt daardoor een ontwerp dat precies bij jouw situatie past.

Pelletkachel installeren

Als we het eens zijn over de installatietekening komen we bij je langs. We installeren de kachel en de rookafvoer deskundig en veilig.

Je kachel op de juiste plek

Als wij zorgen voor een passende en veilige installatie weet je zeker dat de kachel op een goede plek staat in je huis. En dat de rookafvoer veilig en betrouwbaar is. Zo kun je ongestoord genieten van je nieuwe hout- of pelletkachel. En van de heerlijke en gezellige warmte van houtvuur.  Zo heb je het meeste plezier van je aanschaf.

Maak een afspraak
Naar de showroom