Pelletkachel kopen bij Kachelshowroom

Bezoek de showroom
Pelletkachel kopen

Ga je een pelletkachel kopen ? De verantwoorde en voordelige keuze voor sfeer en warmte in je huis.

Waarom een pelletkachel kopen ? Een pelletkachel is:

  • duurzaam
  • gemakkelijk
  • voordelig
  • sfeervol

Duurzaam

Je stookt de pelletkachel met pellets gemaakt van onbewerkt afval uit de bosbouw en houtindustrie. Je verbrandt ze in een gesloten systeem. Zo komt er veel minder CO2 vrij en heb je vrijwel geen afval (as). De pelletkachel heeft een hoog rendement (tot wel 96%).

Gemakkelijk

De pelletkachel is eenvoudig schoon te maken. Je kunt hem veilig en vol automatisch op afstand starten en stoppen. Het onderhoud is minimaal. En je hebt geen houtopslag nodig. Je kunt de pelletkachel op je CV aansluiten zodat die gewoon meedraait in de verwarming van je huis.

Voordelig

Met de pelletkachel heb je lagere energiekosten. Het is een energiezuinige oplossing die goedkoper is dan gas. Omdat het een duurzaam product is geeft de overheid er subsidie voor (vanaf € 500,- ). Het onderhoud kun je eenvoudig zelf uitvoeren.

Sfeervol

Ga je een pelletkachel kopen, dan kies je voor warmte en gezelligheid in huis. Je geniet van de sfeervolle vlammen en kleuren van een houtvuur. De comfortabele warmte maakt je huis tot een echt thuis.

Bij Kachelshowroom kun je een pelletkachel kopen die bij jou past

Je kunt bij ons een pelletkachel kopen die past bij jouw smaak en budget vanaf € 995,- incl. subsidie tot topmerken als Dielle. In onze showroom

  • Kun je alle modellen bekijken uit ons grote aanbod.
  • Laten we zien hoe de pelletkachel werkt.
  • Krijg je deskundig advies van onze ervaren verkopers. Zij weten precies wat bij jouw situatie kan en past.

Wij zijn een van de eerste leveranciers in de regio met korte lijnen naar de fabrikanten. Wij denken mee in de ontwikkeling van pelletkachels. Bij ons ben je op het juiste adres.

Maak een afspraak
Naar de showroom