Pellets kopen

Bezoek de showroom
pellets kopen

Kies de voordeligste en beste brandstof voor jouw pelletkachel.

Je stookt je pelletkachel met pellets, een soort korrels van ongeveer 2,5 cm lang en met een diameter van ongeveer 6 mm. Ze zijn gemaakt van afval uit de bosbouw en houtindustrie. Je verbrandt ze in een gesloten systeem. Zo komt er veel minder CO2 vrij en heb je vrijwel geen afval (as). De pelletkachel heeft een hoog rendement (tot wel 96%).
Welke pellets passen het beste bij jouw kachel? Pellets zijn in vele soorten beschikbaar maar er is veel kwaliteitsverschil. Bij Kachelshowroom kun je ook pellets kopen.

De pellets die wij leveren zijn

  • Milieuvriendelijk
  • Goed voor je portemonnee
  • Van goede kwaliteit
  • Topmerken als Pure Power

Milieuvriendelijk

Onze pellets zijn gerecycled van zaagsel of houtkrullen. Omdat de pellets weinig vocht bevatten verbranden ze schoon en volledig.

Goed voor je portemonnee

Ga je pellets kopen dan is dat voordelig. In verhouding tot andere energiebronnen als gas, hout of stroom zijn pellets erg voordelig. De prijs stijgt niet met de olieprijzen mee.

Van goede kwaliteit

De kwaliteit van de hout-pellets heeft veel invloed op het functioneren van je kachel. Onze pellets verbranden schoon en volledig en geven daardoor de maximale warmteopbrengst. Ze zijn vrij van gif of afvalmateriaal dat je kachel zou kunnen beschadigen of storingen veroorzaken. Ze zijn voorzien van kwaliteitskeurmerken DIN, DIN +, NF of ÖNorm. Onze pellets geven je daardoor extra plezier van je kachel.

Kies bij ons de brandstof die bij jouw pelletkachel past

Ga je een pelletkachel kopen, of heb je al een pelletkachel, dan heb je voor jouw type kachel, de juiste pellets nodig. Een pelletkachel brandt veel beter met de juiste brandstof. Bij Kachelshowroom.nl kun je kiezen uit verschillende verantwoorde pellets. Onze ervaren verkopers weten precies wat bij jouw situatie kan en past. Zij geven je gratis deskundig advies voor de beste oplossing.

Wij zijn een van de eerste leveranciers in de regio met korte lijnen naar de fabrikanten. Wij denken mee in de ontwikkeling van kachels. Bij ons ben je op het juiste adres.

Maak een afspraak
Naar de showroom