Rookafvoer

Bezoek de showroom
rookafvoer pelletkachel

Kies een veilige en voordelige rookafvoer van je pellet- en houtkachel.

Je wilt niet alleen sfeer en warmte in je huis halen met een hout- of pelletkachel. Je wilt de rook en de gassen liever buiten de deur houden. Kies daarom voor onze rookgasafvoer-oplossingen want die zijn.

  • Veilig
  • Voordelig
  • Passend

Veilig

Wij laten geen kiertje openstaan. Er komt geen geur of spoor van gas of rook in uw huis terecht.

Voordelig

Wij zoeken met jou de beste oplossing voor jouw huis. En we letten op de prijs. Bij ons weet je zeker dat je de beste en de voordeligste oplossing krijgt. Of het nou een enkelwandige stalen kachelpijp is, een dubbelwandig geïsoleerd roestvrijstalen systeem is of een compleet opgemetselde haard.

Passend

Wil je een gemetselde schoorsteen of toch liever een eenvoudige moderne metalen pijp? Wij bekijken wat het beste bij jouw kachel en huis past en installeren en monteren de afvoer vakkundig.

Kies bij ons de rookafvoer die bij jou past.

Je kunt bij ons een rookafvoer kiezen die past bij jouw situatie. We kiezen samen de beste en de mooiste oplossing. En we maken een voordelig aanbod voor een veilige rookafvoer. In onze showroom

  • Kun je alle oplossingen bekijken uit ons grote aanbod.
  • Laten we zien hoe de afvoer past bij jouw hout- of pelletkachel.
  • Krijg je deskundig advies van onze ervaren verkopers. Zij weten precies wat bij jouw situatie kan en past.

Wij zijn een van de eerste leveranciers in de regio met korte lijnen naar de fabrikanten. Wij denken mee in de ontwikkeling van kachels. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Maak een afspraak
Naar de showroom