De eerste stookdag van het seizoen was een groot succes ! De kachelshowroom organiseerde op zaterdag 4 november haar eerste stookdag. De stookdag werd druk bezocht door mensen uit de hele regio. Tijdens de stookdag konden bezoekers zich laten voorlichten over de voordelen van een pelletkachel en over het correct installeren van een rookgas afvoer. Naast deze informatie werden er uitgebreide demonstraties gegeven van de Dielle grecale glass en de Dielle Maestrale en kon het publiek onder het genot van een kopje koffie genieten van het mooie vlambeeld van deze gepatenteerde bodemvoeders. Klanten kregen bij aankoop van een nieuwe kachel een stookpakket t.w.v. € 100,=of kregen 10% korting op de showroommodellen

De kachelshowroom is onderdeel van het ZLB installatietechniek , hierdoor is ruime kennis aanwezig over het installeren van pelletkachels, rookgasafvoeren en combinaties met andere duurzame installatieproducten. Uniek voor de regio!

Deze succesvolle stookdag krijgt binnenkort een vervolg. Indien u geïnteresseerd bent houd dan onze site of facebook in de gaten of neem contact op met kachelshowroom.

Uw Verkoopteam Kachelshowroom.nl

Simon, Ronald en Ingrid