Dit is een bericht uit De SwollenaerRedactie: Erik-Jan Berendsmaandag 14 november 2016 10:25

Simon Benjamins en Ingrid de Vries, broer en zus, hebben samen met hun echtgenoten het 83 jaar oude Zwols Loodgietersbedrijf per 1 januari overgenomen van hun ouders.

Het Zwols Loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in installatietechniek. Klanten kunnen er terecht voor dakbedekking, gas, water, cv en ventilatietechniek en de hiermee samenhangende elektrotechnische werkzaamheden.

Met de overname door de volgende generatie werd het tijd voor vernieuwing. Zo is de naam aangepast naar ZLB installatietechniek en is het portfolio uitgebreid met de verkoop van duurzame pelletkachels, onder meer van het merk Dielle.

Om haar klanten van goed advies te kunnen voorzien, openen Simon Benjamins en Ingrid de Vries op zaterdag 19 november de deuren van hun nieuwe showroom onder de naam Kachelshowroom.nl. Met de kennis van installatietechniek kunnen zij niet alleen adviseren over welk type pelletkachel bij hun klanten past of welke subsidie ze kunnen krijgen, maar ook de complete plaatsing voor ze verzorgen.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De eerste vijftig bezoekers ontvangen een leuk presentje.

ZLB Installatiechniek
Telfordstraat 7

8013 RL Zwolle
(038) 460 01 00

www.kachelshowroom.nl

Bekijk het bericht op De Swollenaer